Референции

Начало » Референции

Избрахме да започнем работа със счетоводна къща Ро Жи Консулт по препоръка на наш партньор през 2012 г. като от тогава до сега използваме пълно счетоводно обслужване от тях. Още в самото начало бяхме изключително приятно изненадани от това колко бързо и леко се получаваха нещата както и от цялостното ниво на обслужване, данъчна и счетоводна експертиза, които получавахме.

Обикновено IT фирмите като нашата и счетоводството си говорят на тотално различни езици. В нашия случай това изобщо не се наблюдаваше – консултантите на Ро Жи, лесно вникваха и разбираха нашите нужди и искания и бяха компетентни, гъвкави, отговорни и бързи в своята реакция, освобождавайки на мениджмънта ни време за работа по бизнес приоритетите на фирмата.

Счетоводната къща ни предоставя актуални финансови отчети на всеки 3 месеца, за всяка фирма от групата ни, като годишните такива се одитират и заверяват от един от водещите одитори в света – БДО. Заедно с Ро Жи досега преминахме и през 2 проверки от Главна Инспекция по Труда без да имаме забележки или наложени санкции.

Нивото на приложение на модерни IT решения в Ро Жи също е много високо: фирмата ни предоставя възможност за дистанционен достъп до счетоводната система за справки, както и интензивно и успешно ползва облачни услуги (Google Drive, DropBox и други) за споделяне на различни счетоводни документи в електронен вид. Почти цялата комуникация се води по e-mail.

С годините бизнесът ни се разрасна многократно (започвайки от 10 до 150 служителя и от 1 до 6 дружества в групата ни), като не сме усетили никакво напрежение или проблеми при увеличаването на обема на счетоводната работа. В заключение бих препоръчал горещо услугите на Ро Жи Консулт на всяка новостартираща или съществуваща компания особено в IT/Software сектора.

Станимир Бойчев,

Оперативен Директор, Скейл Фокус АД
30.09.2014 г.